This page is hosted for free by zzz.com.ua, if you are owner of this page, you can remove this message and gain access to many additional features by upgrading your hosting to PRO or VIP for just 32.50 UAH.
Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.
Blog c.andrushevka, Zhytomyr
Online oversætte

Internet reklame UBU
Statistikker for stedet


Besøgende til sidst 24 timer















Natalie Mace

Наталия РогозаFødt 5 Januar 1986 år, i byen i Zhytomyr Oblast, Andrushivka.
Hun dimitterede fra pop-cirkus College, Vocal afdeling.

Udvalgt filmografi (film roller).

2009 Carmelita. Gypsy passion :: Dina Boev elskerinde Zhdanova
2008 Efteråret vals (Ukraine) :: Alina Zhdanko
2006 Alt inklusive (Rusland, Ukraine) :: Leah
2005 En edsvoren advokat :: Catherine Schmidt
2004 Healing kærlighed (Ukraine) :: Maria Nikitenko :: den vigtigste rolle i


Internet reklame UBU

Internet reklame UBU
hjemmeside 10 fra 10 på grundlag af 63 evalueringer. 30 brugeranmeldelser.